Autorijschool/Instructeur

SAM_4997Marco is in 2008 begonnen met zijn autorijschool.

Voor een leerling begint het allemaal met een proefles. Een proefles is gratis.

Er wordt dan bepaald wat jouw niveau is. In principe worden de lessen gegeven in blokken van 100 minuten. Dat is zo efficiënt dat een leerling uiteindelijk ongeveer 10 % minder lessen nodig heeft. SAM_4991

Bij voorkeur wordt de tussentijdse toets opgenomen in het lespakket. Een tussentijdse toets verhoogt de kans om in 1 keer te slagen aanzienlijk. De tussentijdse toets is een rijtest die verloopt als een echt examen. Een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen en om eventuele nervositeit weg te nemen.

Na afloop van de toets krijgt u advies over de examenonderdelen waar u nog extra aandacht aan moet besteden. Tijdens de toets kunt u een vrijstelling verdienen voor het onderdeel bijzondere verrichtingen op het eerstvolgende rijexamen.

Meerdere malen rijles per week is mogelijk. Dat is efficiënter dan 1 les per week. Totaal heeft u dan minder rijlessen nodig om uw rijbewijs te halen!

Indien u een spoedopleiding wenst is dit altijd mogelijk.

Het slagingspercentage van de autorijschool is circa 65 %. De autorijschool behoort daarmee tot de beste rijscholen van de regio Hoeksche Waard. De examenplaats is Barendrecht.

Marco geeft op een jonge en frisse manier rijles geheel volgens de nieuwste didactische (onderwijskundige) voorwaarden en schoolt zich regelmatig bij.

Tevens is Marco gediplomeerd Faalangstinstructeur en kan zich hierdoor prima inleven in leerlingen die met een dergelijke angst te kampen hebben.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/mvd081011/domains/marcovandie.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/mvd081011/domains/marcovandie.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853